Tivify és la plataforma d'entreteniment que afegeix els teus canals i continguts favorits en un mateix lloc perquè els vegis on vulguis. Des Tivify pots veure tota la televisió amb funcionalitats avançades com el reinici de programes, l'accés al que s'ha emès l'última setmana en canals que tenen activada aquesta funcionalitat o la programació d'enregistraments. Tot això ho pots fer des de qualsevol dispositiu: la tele, el mòbil, la tablet i l'ordinador.