Per esborrar un enregistrament hauràs d'accedir a la secció 'El meu Espai' del menú principal de Tivify. Un cop estiguis sobre la fitxa de l'enregistrament que vols eliminar, ho podràs fer mantenint premut el botó 'OK' del teu comandament a distància i seleccionant l'opció 'Eliminar enregistrament'.

Si en el teu cas fas servir mòbil, hauràs d'accedir a la secció 'El meu Espai' i prem el botó '+' que apareix a la caràtula del programa. Després seleccioneu l'opció 'Esborra'.

També pots esborrar els teus enregistraments des de tivify.tv a la secció 'El meu Espai' si selecciones els tres punts que t'apareixen a la part inferior dreta de la caràtula del programa que vols esborrar. En acabant se us obrirà la fitxa de l'enregistrament i allà us apareixerà en vermell l'opció d'Esborrar'.