Per evitar haver de fer el procés d'actualització de forma manual cada vegada que hi hagi una actualització, recomanem activar les actualitzacions automàtiques perquè així no et perdis cap actualització que tinguem disponible. Per fer-ho només cal anar a la secció configuració de la mateixa Google Play Store, entrar a l'opció 'Actualització aplicacions automàticament' i marcar la casella que l'activa.