Tant se val si estàs veient la televisió en directe, navegant per la guia o explorant la nostra secció d'Inici: Si veus un contingut que t'interessi i que vulguis tenir disponible per visualitzar quan tu vulguis, només hauràs de mantenir premut el botó 'OK' per obrir el panell d'opcions i seleccionar la funció de 'Grabar'. Si el contingut està serialitzat, us preguntarà si vols programar la temporada completa o només un episodi. Per confirmar que l'enregistrament s'ha programat correctament, apareixerà un pilot de color vermell a la part superior de la pantalla.

Et recomanem que vegis aquest vídeo on queda perfectament explicat: https://youtu.be/1fDrsLQ7yQw

Consulta les peculiaritats de cada pla a https://www.tivify.es/es/planes/