Pots configurar el Control Parental a través de la secció de configuració perquè els teus fills no vegin contingut adult per accident. Allà hauràs de configurar un PIN (el PIN per defecte és 1111), una franja horària i una franja d'edat per limitar l'accés a continguts no adequats per a la seva edat.

També podeu fer aquesta gestió des del vostre compte > control parental i configurar-lo de la mateixa manera

A més també en aquest apartat podràs directament ocultar els canals amb contingut per adults del teu dial.