Aquí et detallem una guia ràpida per configurar el teu comandament a qualsevol dispositiu Android TV.

1. Activar la vinculació del comandament Tivify. Per això mantindrem premudes les tecles 'OK' + 'BACK' durant 3 segons fins que parpellegi el led en color verd

2. Al nostre dispositiu Android TV seguirem la ruta Ajustaments>Comandament i accessoris> Afegir accessori per buscar el comandament Tivify a través de Bluetooth

3. A la pantalla del nostre dispositiu apareixerà el comandament com a 'Tivify RCU'

Realitzats aquests passos tindrem vinculat el comandament avançat a qualsevol dispositiu Android TV.

Per informació més detallada i opcions avançades de configuració no dubtis consultar el nostre manual