Com en la nostra companyia sabem que la televisió la veu tota la família, el nostre control parental ve activat per defecte per a bloquejar tot aquell contingut categoritzat com a ‘adults’. Per a desactivar el control parental accedeix al menú Configuració de l'aplicació de TV i entra en ‘Control parental’. > desactivar. Per a tornar a activar-ho, hauràs de seguir aquests mateixos passos i crear un pin, decidir la qualificació per edat a la qual vols que surt-te el control i la franja horària. Assegura't de prémer guardar abans de sortir! Una vegada hagis guardat els canvis, el control s'activarà per si mateix en l'horari definit per a aquells programes que superin la qualificació per edat que hagis decidit i per a poder visualitzar-los sol·licitarà el codi. El codi per defecte és 1111

També pots configurar el control parental des del nostre webplayer.