Per poder accedir a continguts ja emesos pots fer-ho a través de qualsevol de les nostres seccions U7D.

Si per exemple estàs interessat en veure el programa de dissabte a la nit a la teva cadena preferida, mantingues premut OK sobre el canal interessat per desplegar el menú d'accions i accedir a 'U7D d'aquest canal'.

Si per contra busques alguna cosa per inspirar-te, pots accedir a través de Cinema o Sèries U7D, o deixar-te guiar per les recomanacions del nostre equip editorial que podràs trobar a 'Guia TV'.

Si busques un títol en específic, pots utilitzar Google Assistant per buscar si aquest títol està disponible en la nostra aplicació.