iGuideTV reuneix una mateixa base de dades tots els programes que emeten les cadenes de televisió i les plataformes VoD més selectes. És una guia intel·ligent que conté la millor informació sobre els continguts que es poden trobar a la nostra plataforma.

Comptem amb un equip editorial que supervisa tots els continguts que s'emeten i s'encarrega d'organitzar-los i destacar-los perquè la teva experiència d'usuari sigui completament satisfactòria. Si hi ha una estrena, una sèrie que marca tendència, un programa especial o qualsevol esdeveniment interessant per a l'audiència, el nostre equip editorial d's'encarregarà que no et perdis cap novetat.