Sí, Tivify compta amb un accés sense registre on podràs gaudir d'una àmplia selecció de canals i continguts sense necessitat de crear-te un compte.

Podràs accedir directament als canals entrant a https://tivify.tv/inicio i seleccionant el canal que vols veure.

Per accedir a l'oferta de canals autonòmics i locals i programar enregistraments, sí que cal que disposeu d'un compte, ja que l'oferta es mostra en funció del codi postal de cada usuari. El registre per veure aquests canals és gratuït, ja que s'inclouen al pla Free.

Per registrar-te clica aquí i per veure més informació de tots els nostres plans accedeix a aquest enllaç.