Per a donar de baixa qualsevol pla de pagament has de fer un canvi de pla al FREE.

1. Accedeix a la teva àrea d'usuari en www.tivify.es

2. Veus a l'apartat 'Subscripció' i selecciona 'canviar pla'

3. Selecciona el pla FREE i finalitza el procés.

4. Una vegada hagi finalitzat el canvi t'arribarà un correu informant del mateix i de fins quan tindràs el teu pla de pagament disponible i quan faràs el canvi al nou pla FREE.

Una vegada estiguis en el pla FREE ja podràs eliminar el teu compte si ho desitges des del mateix apartat.