Si vols canviar la targeta associada a la teva subscripció o afegir una nova per fer un comanda a la botiga hauràs de fer-ho a través de tivify.es, iniciant la sessió al teu compte.

Accedeix a la secció 'Suscripción' i pulsa sobre 'Gestionar mètodes de pago'> Canviar mètode de pago

En aquesta pàgina haureu de seleccionar el tipus de pagament o gestió que vulgueu realitzar, és a dir si és una targeta que voleu associar a la vostra subscripció o si voleu comprar un producte a la nostra botiga. Una vegada seleccionada pulsa 'añadir pago'

Això et portarà a la nostra passarel·la de pagament on hauràs d'introduir la teva targeta i et llançaràs un cobro de 0 euros simplement per poder associar-te a la teva subscripció. Una vegada que llanceu aquest "pago" és important que l'autorització des de l'aplicació del vostre banc o no podreu associar la targeta.

Una vez fet tot el procés ja s'haurà canviat la targeta associada al teu pla

Aquesta acció no portarà cap càrrega addicional.